Kontakt

+45 93102233

©2019 by Musikagent, DK. Proudly created with Wix.com

KRISTIAN BACH

Folk - Pop - Dansk
- Band

 

MUSIK, LIGE FRA HJERTET AF KØBENHAVN

Kristian Bach er 35 år, bosat i København, og har rødder på sydfyn. I september 2017 udgav han sit debutalbum “Første Trin", hvorfra flere sange er blevet spillet i radioen, og har været nomineret på Karrierekanonen. 


Genren er dansksproget singer-songwriter, med rødder i folk, country og blues, og med tråde til den danske visesangstradition. Musikken er medrivende og melodisk, med Kristians både energiske og inderlige vokal i centrum.

Teksterne er personlige, nærværende og intense, og omhandler alt fra kærlighed, krig og fred til by- og landliv, samfundskritik og selvudvikling.

Kristian er en erfaren liveartist, og har givet utallige koncerter i både privat- og offentligt regi gennem de sidste 15 år, både solo og med band.

På debutalbummet 'Første Trin' bakkes Kristian op af et hold af særdeles kompetente musikere: Poul Amaliel, trommer ('New Politics', 'Amaliel', 'Lyy', 'Habadekuk'), Rasmus Fribo, keys og blæs ('The Asteroids Galaxy Tour', 'The Eclectic Moniker'), Kevin Monie, el-guitar ('Dirty Old Town'), samt Jonas Graverholt, bas og produktion. Ud over at være lydmand for bl.a. Sleep Party People, Carl Emil Petersen og Bisse, har Jonas Graverholt bl.a. også produceret for navne som Laurits Emanuel og Goodbye Lisichka.