Kontakt

+45 93102233

©2019 by Musikagent, DK. Proudly created with Wix.com

WESTWOOD OAKS

COUNTRY MUSIK & AMERIKANSK SOUND

Westwood Oaks er noget så usædvanligt som et Country/Southern Rock band fra København.
I 2018 begyndte sangskrivere Martin Steene og Freddie Wolf at danne idéen til et nyt projekt med kærligheden til Country og Americana i fokus.
Som musik og tekst tog form i studiet vokset projektet til et band som i dag tæller hele syv mand.
Med en super rutineret besætning som har fortid i alt fra Pop, Rock, Metal og Folk danner Westwood Oaks nu ramme for musikalsk kreativitet, performance og sangskrivnings kunst.
Dermed ikke sagt af bandet er for fine til at fortolke de klassiske artister som ligger til inspiration for bandet som bl.a , Tom Petty, The Eagles, ZZ Top, Brad Paisley i deres live set.
Hverken landevejen eller pladebranchen er ukendt for disse herrer som har fundet sammen for at formidle den klassiske Amerikanske lyd, og bringe Country Rock tilbage på det danske landkort.
Musikerne i Westwood Oaks har tidligere medvirket live og på plade med bl.a Lars H.U.G, Love Shop, Nina Forsberg og Hotel Hunger.
Westwood Oaks booker p.t koncerter for 2020, så tag endelig kontakt vis du står og mangler en gang Country Rock til dit arrangement. Westwood Oaks spiller også akkusitske koncerter vis det mere afdæmpet skulle være at fortrække.